
Green smoothie
31-03-2021

Ontbijt
Ingrediënten
- boerenkolen 0.75 stengels
- jonge spinazie 25 g
- munt (vers) 0.5 takjes
- standyoghurt van schapenmelk (Bioferme) 50 g
- ongezoete amandeldrink 2 dl
- honing 0.5 eetl.
- spirulinapoeder 0.25 eetl.
- boerenkolen 0.75 stengels
- jonge spinazie 25 g
- munt (vers) 0.5 takjes
- standyoghurt van schapenmelk (Bioferme) 50 g
- ongezoete amandeldrink 2 dl
- honing 0.5 eetl.
- spirulinapoeder 0.25 eetl.
Goed voor jou én goed voor de planeet, dat smaakt altijd naar meer
Voorbereiding
- Snij de dikke nerven uit de boerenkool.
- Rits de blaadjes van de takjes munt.
Bereiding (5 min. + 10 min.)
- Mix alle ingrediënten behalve de munt tot een glad drankje.
- Voeg eventueel een scheutje water toe om het te verdunnen.
- Verdeel over 4 glazen en werk af met de verse muntblaadjes.
Je kan alles verdubbelen x2 x3 x4 ect.